۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
اطلاعیه زمان برگزاری آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال 1403

رییس کانون کارشناسان رسمی دادگستری گیلان از برگزاری آزمون کارشناسان رسمی دادگستری در طی این هفته پنجشنبه 20 دی ماه در محل دانشگاه گیلان خبر داد.

دکتر رحمان خضرائی در توضیحی بیشتر در این رابطه اعلام کرد: در آزمون کارشناسان رسمی دادگستری  امسال در سطح کشور 63 هزار و 597 متقاضی در 77 رشته کارشناسی ثبت نام کرده اند.

وی با تأکید بر اینکه متولی برگزاری این آزمون، سازمان سنجش است، از برنامه ریزی و تهیه دفترچه و سایر موارد توسط شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری انجام می شود اشاره داشت و افزود:

امسال این آزمون در 35 شهر به طور همزمان برگزار خواهد شد.

به اذعان وی در آزمون امسال 2 هزار و 586 نفر در 60 رشته کارشناسی در استان گیلان ثبت نام کرده اند.

رییس کانون کارشناسان رسمی دادگستری  گیلان همچنین اضافه کرد:

این آزمون در روز پنجشنبه مورخ 20 دی ماه در محل دانشکده علوم کشاورزی و دانشکده فنی دانشگاه گیلان از ساعت 8 صبح آغاز و درب های ورود به جلسه آزمون در ساعت  7:30 صبح بسته خواهد شد.

رحمان خضرائی در خاتمه با تأکید بر اینکه متقاضیان باید قبل از بسته شدن درب های ورودی در محل حوزه امتحانی خود حاضر باشند، از دریافت و همراه داشتن کارت شرکت در آزمون روز دوشنبه 17 دی ماه از طریق سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org تأکید کرد و خاطر نشان کرد:

بیشترین میزان ثبت نام در استان گیلان به ترتیب در رشته های راه و ساختمان با 1120 متقاضی، کشاورزی و منابع طبیعی با 185 متقاضی، حسابداری و حسابرسی با 174 متقاضی، حقوق خانواده با 114 متقاضی، امور ثبتی با 104 متقاضی و رشته برق، ماشین و تأسیسات کارخانجات با 103 متقاضی می باشند.

نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
نظر شما :